“El meu treball com a Relacions Internacionals”, per Reis Gallego

Una vegada quasi acabat el procés de primàries, volia exposar de cara a tothom el treball que he fet en l’àrea de Relacions Internacionals del BLOC JOVE, a més de justificar amb fets per què vull formar part de la llista i continuar treballant per un dels marcs polítics que més m’apassiona.

He fet aquest vídeo en part per veure quin ha sigut el meu treball al capdavant de l’àrea. Evidentment la cosa ha sigut molt més que viatjar. Moltes hores de converses, cridades telefòniques, xarrades mediant conflictes i arribant a consensos per tal d’aconseguir allò que desitjàvem.

De totes elles, hi ha dos fites que han marcat tant la meua vida com la de l’organització. La primera, entrar a l’Assemblea General de l’EFAY com a membres de ple dret, després de dos anys de treball intens. I la segona, participar tant el 2012 com el 2013 al 1r i 2n Encontre de Joves en Política organitzat per CEAS (Coordinadora Estatal d’Associcaions Solidàries amb el poble Sahrauí) als campaments de refugiats d’Algèria.

Entre una i l’altra queden els viatges a escoles de formació, trobades, la participació en debats, xarrades i congresos que han fet possible les dues experiències. En cada una d’aquestes cites, hem treballat per dotar-nos d’una reconeguda serietat, responsabilitat, transparència i bones formes i, sobretot, per valoritzar el País Valencià i la seua gent.

Igual sona pretenciós el que us estic dient, però realment estic ben orgullosa del treball que he fet. Ha sigut un camí dur, però al llarg del trajecte he aprés i gaudit molt de l’intercanvi cultural. Com sempre dic, sóc com sóc perquè cadascú de vosaltres ha deixat un sediment en mi que m’ha fet sumar coneixement i experiència; Reis Gallego en part és per vosaltres.

Arxivat en: Reis Gallego

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *