Els cinc candidats a encapçalar la llista europea de Compromís presenten divendres la seua candidatura a Castelló

L’acte tindrà lloc a les 19 hores, al Centre Municipal de Cultura del carrer Antoni Maura.

Les cinc persones que concorren a les primàries de Compromís per a encapçalar la llista europea seran a Castelló aquest divendres, 14 de març, per a defensar les seues candidatures davant dels militants, simpatitzants i persones inscrites per participar en les primàries obertes de Compromís, en les quals es triaran tant el cap de llista com els membres de la resta de la candidatura.

Es tracta de Pedro Sànchez Gil, Julià Alvaro Prat, Jordi Sebastià Talavera, Enric Bataller Ruiz i Isabel Martín Gómez. Tots ells han reunit els avals necessaris per presentar finalment la seua candidatura, per a les votacions de les primàries que tindran lloc divendres 21 de març.

La presentació tindrà lloc a les 19 hores, al Centre Municipal de Cultura del carrer Antoni Maura, on està previst que siguen també presents algunes de les persones que presenten la seua candidatura per a ocupar la resta de llocs de la llista, entre les quals la vila-realenca Mònica Àlvaro Cerezo, l’única candidata de les comarques de Castelló.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *