Lusa Monllor presenta la seua candidatura a formar part de la llista en les #PrimàriesCompromís

Compromís ja ha donat a conèixer els candidats i les candidates que optaran a les primàries per a les eleccions europees, entre les quals es troba la castelluda Lusa Monllor. Ara, totes les persones majors de 16 anys que s’inscriguen al cens abans del 9 de març, tindran l’opció de, gratuïtament, votar els candidats i candidates per formar part de les llistes que aquesta cooperativa valencianista, progressista i ecologista presentarà per a les pròximes eleccions europees a la web http://primaries.compromis.net

“D’aquesta manera es passarà a decidir personalment qui volem que ens represente a europa, fora de les imposicions a les que ens tenen acostumats els partits tradicionals. La ciutadania hem de passar de la indignació passiva a la participació activa i, aquestes primàries, són la millor manera de començar amb una nova manera de fer política on decidisquen les persones”, remarca la representant de Compromís

“Vull portar a Europa la nostra cultura, tradicions i manera de ser, avançant cap a una Europa dels pobles i aproximant els nostres valors. Així evitarem que se’ns imposen normes com la directiva europea de pirotècnia, que està afectant directament als pobles de la nostra comarca. No té lògica que des de Brussel·les se’ns diga als valencians què hem de fer amb les nostres tradicions. S’ha de garantir el respecte cap a les peculiaritats del País Valencià”.

“També vull lluitar per a canviar la situació dels més desvalguts. Com a regidora de Serveis Socials del meu poble, que he sigut fins a l’any passat, he viscut de primera mà les necessitats de molta i molta gent. Necessitats dramàtiques, que en menor mesura també he patit de prop, i que són fruit de la gestió egoista i corrupta”, remarca Monllor.

Així conclou que “necessitem unes institucions europees que siguen més justes en el disseny de l’economia i de la fiscalitat, que lluiten pel bé comú. Per açò vos anime a tots a inscriure-vos al cens entrant a www.primaries.compromis.net, perquè vull ser la vostra veu, la veu d’Onil, Castalla, Ibi i Tibi, de la nostra comarca, de totes i tots”.

Arxivat en: Lusa Monllor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *