Línies estratègiques d’Enric Batallar per al Parlament Europeu

Compromís va a Europa a defensar el interessos del poble valencià, i ho fa des d’una perspectiva verda i d’esquerres. Eixa defensa, ara, ens obliga a plantejar uns punts inel·ludibles, que són:

1r. Recuperar a Europa la credibilitat que el poble valencià ha perdut per culpa d’uns governants ociosos, corruptes i malbaratadors. Necessitem un treball relacional intens a les institucions europees.

2n. Impulsar la tasca legislativa del Parlament Europeu en els temes que ens afecten directament. Un exemple és la necessària Directiva Anti-Fracking, així com una Directiva en Defensa de l’Agricultura Mediterrània.

3r. Donar suport als moviments socials que, a Europa, lluiten per objectius que compartim, com ara la Xarxa Europea de Dones. També hem de facilitar la interlocució i la presència constant dels sindicats i moviments socials progressistes, valencians i de l’estat, a les institucions europees.

4t. L’eurodiputat de Compromís haurà d’actuar com a Oficina Parlamentària que done suport als municipis quan elaboren programes per accedir als Fons Europeus.

5é. Controlar les injeccions dineràries des del Banc Europeu d’Inversions als bancs estatals, per tal d’assegurar la facilitació de crèdits a aquells projectes que afavorisquen objectius prioritaris per a la cohesió social, com ara la igualtat d’oportunitats per a les dones, la lluita contra l’exclusió, el suport al teixit productiu, la sostenibilitat mediambiental i la substitució gradual de l’economia contaminant per l’economia verda.

Arxivat en: Enric Bataller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *