Enric Bataller presenta la seua campanya a Castelló

Compromís ha engegat el seu procés de primàries per a l’elecció dels integrants de la llista que concorrerà a les eleccions europees del 23 de maig. Amb aquest motiu, Enric Bataller, candidat a encapçalar tal llista, va estar a Castelló a la seu d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), per presentar el projecte.

“Les primàries de Compromís són la demostració de transparència, participació i democràcia de qualitat”, va afirmar Bataller davant els assistents a l’acte. “Els valencians hem estat víctimes d’una gran estafa, i ara hem d’anar al Parlament Europeu per reivindicar-nos com a poble”, va afegir.

Entre els assistents es van trobar Roger Mira, responsable comarcal de Compromís, Carles Mulet, coportaveu d’aquesta formació a les comarques de Castelló o Ali Brancal, regidora de Compromís a l’ajuntament de la capital de la Plana.

Les primàries de Compromís estan obertes a totes les persones majors de 16 anys que estiguen empadronades en algun municipi del País Valencià. El termini per inscriure’s en el cens per votar finalitza diumenge que ve 9 de març.

Arxivat en: Enric Bataller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *