Vila-real està present amb Mònica Àlvaro a la llista de precandidats per a les primàries de Compromís

El proper 21 de març Compromís celebrarà les seues primàries per escollir els candidats i candidates a les properes eleccions europees de maig del 2014. I l’actual regidora de Compromís, i membre de l’Executiva Nacional del BLOC, Mònica Alvaro, es presenta com a candidata per estar a la llista que la ciutadania podrà votar el proper 21 de març.

La regidora i precandidata va presentar els avals requerits per a formar part de la llista i que d’aquesta manera les comarques del Nord tinguen opció a estar presents en la llista final que es votarà el 25 de maig.

Per a Compromís Vila-real, i especialment per a la regidora Àlvaro, és un orgull i un repte formar part d’aquesta candidatura, ja que som l’únic partit polític amb forta representació municipal i a les Corts que afronta unes primàries per a Europa, atés que no hi ha cap altre partit que elegisca als seus candidats a d’aquestes eleccions per primàries.

En aquestos moments, el més important és obrir-nos a la ciutadania i que la gent conega de primera mà el projecte i, per descomptat, que se’ls done opció a participar-hi.

Compromís Vila-real encoratja així a la ciutadania de Vila-real a votar les i els candidats que es presenten com a número 1 de la llista i també a participar activament per poder conformar la resta de la llista que acompanyarà al proper Eurodiputat o Eurodiputada de la Coalició i entre diversos noms per conformar eixa llista es troba el de la vila-realenca Mònica Alvaro.

Arxivat en: Mònica Àlvaro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *