Loles Ripoll: “Europa necessita un canvi social on prime el benestar per damunt de les polítiques austericides”

La portaveu local de Compromís per Paterna ha aconseguit tots els avals per a ser candidata a la llista en les Primàries de Compromís a Europa.

En un temps rècord, Loles Ripoll ha aconseguit reunir els avals necessaris per tal de poder-se presentar en les Primàries de Compromís per a poder estar en la llista que la formació vol presentar per a les properes eleccions europees. Ripoll, molt agraïda a totes les persones que l’han avalada com a precandidata, afirma que “Europa necessita un canvi social on prime el benestar de la ciutadania per damunt de les polítiques austericides, individualistes i injustes que ara mateix existeixen en l’àmbit europeu”.

Ripoll explica que “és molt urgent canviar les polítiques. Hem de transformar la crisi en una oportunitat per a prendre un camí legítim i sostenible. La Unió Europea ha de ser més democràtica, socialment justa i cohesionada. Hem d’actuar. Per això, la composició plural de Compromís, i la nostra aposta pel valencianisme, la democràcia al servei de les persones, la justícia social i la sostenibilitat ecològica, ens obliguen a presentar una proposta electoral que permeta traslladar a l’àmbit europeu aquests plantejaments que cada vegada comparteix mes gent”.

“Perquè una altra manera de governar Europa és possible; perquè assumisc i defense en la quotidianeitat que la felicitat de cada dia i de les persones és una de les premisses indispensable en la política, d’ací i d’allà; i per moltes raons que ara seria molt llarg enumerar, Compromís ha d’estar a Europa”.

Loles Ripoll, infermera a urgències pediàtriques de l’hospital La Fe, és actualment la portaveu local de Compromís a Paterna, triada per l’Assemblea Local, i és representant al Consell de Compromís. Ha representat a Compromís en dos Conferències Internacionals de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO). A més a més, és membre de la Comissió Executiva Local de Compromís a Paterna, municipi on ha sigut regidora i portaveu del grup municipal, des de 2007 fins a maig de 2013. També pertany a Iniciativa del Poble Valencià (IdPV) i forma part de la seua Comissió Executiva i de la Mesa Nacional.

Arxivat en: Loles Ripoll

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *