Ple a Castelló en el debat de les #PrimàriesCompromís

En un Centre Municipal ple de gom a gom, Pedro Sànchez Gil, Julià Alvaro Prat, Isabel Martín Gómez, Jordi Sebastià Talavera i Enric Bataller Ruiz han explicat les seues propostes.

Més de dues-centes persones s’han aplegat al Centre Municipal de Cultura per escoltar les propostes dels cinc candidats a les primàries de Compromís per encaçalar la candidatura europea. Pedro Sànchez, Julià Alvaro, Jordi Sebastià, Enric Bataller i Isabel Martín han donat la seua opinió sobre la tasca a fer a Europa i el programa a defensar, i han respost les preguntes de tota mena que els han formulat els assistents.

A més dels candidats a la capçalera de la llista, han intervingut també alguns dels divuit candidats a completar la llista, que han explicat breument el seu currículum i han exposat igualment les raons que els han dut a presentar-se.

En l’acte han estat presents el portaveu comarcal de Compromís, Vicent Marzà, que ha intervingut en primer lloc; el diputat autonòmic de Compromís Josep Maria Pañella, que ha estat l’encarregat de tancar-lo; el diputat provincial Enric Nomdedéu o la regidora castellonenca Ali Brancal, així com diferents càrrecs orgànics de Compromís.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *