El jove estudiant Ismael Sanchis, nou candidat a les primàries de Compromís

Ismael Sanchis, un estudiant de 24 anys, s’ha presentat hui en roda de premsa com a candidat a les Primàries de Compromís per a les pròximes eleccions europees. És militant de Compromís des de fa molt poc, amb la qual cosa, assegura “no dispose encara dels vicis de partit”.

Segons ha anunciat, va a centrar la seua campanya en els problemes dels i les joves que, com ell, “són els més perjudicats per les polítiques laborals que fica en marxa el Govern, però que són animades per la Unió Europea”.

Pel que fa al tema de l’educació, Ismael Sanchis considera “necessari” ampliar i fomentar més els programes de mobilitat, així com la convalidació dels títols a nivell europeu, segons indicava el Pla Bolonya.

Corredor Mediterrani

“Europa no soles ha portat propostes o polítiques negatives, sinó que també és una oportunitat per defensar els interessos dels i les valencianes”, assegura, i posa com exemple el Corredor Mediterrani, “que podria donar treball i vertebració a Europa, fent possible la comunicació entre el Nord d’Àfrica i la resta d’Europa passant pel País Valencià”.

“A més, seria una opció de mobilitat de persones i no soles de mercaderies gràcies a la creació de treball en diverses zones costeres connectades amb aquesta ruta ferroviària”, segons Sanchis.

El candidat ha reivindicat “defensar els drets de les dones i col·lectius LGTB”, ja que, segons assegura, “en els últims temps a Europa s’estan tornant enrere molts avanços que havíem tingut a nivell de drets en qüestió sexual i laboral”.

Per últim, Sanchis és conscient que Europa és un avanç, amb la qual cosa fa una crida a la participació tant dels i les militants com dels i les simpatitzants en les primàries i en les eleccions europees.

Arxivat en: Ismael Sanchis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *