Isabel Martín convoca roda de premsa per presentar la candidatura a les primàries europees de Compromís

Isabel Martín, paiportina de 40 anys, llicenciada en matemàtiques, i regidora de Compromís, es presenta com a candidata a encapçalar la llista a les primàries de la Coalició Compromís per a les Eleccions Europees.

Isabel és, de moment, l’única dona que opta a cap de llista per a les primàries de la Coalició. Des de fa sis anys és regidora de l’Ajuntament de Paiporta. Amb una trajectoria consolidadada com a càrrec públic, ha decicit concórrer a les Primàries per a les properes eleccions de maig al Parlament Europeu.

En la seua carta de presentación ha volgut deixar clar quina és la seua posición respecte del que cal fer al Parlament Eurpeu: “A Europa han de conèixer la realitat del nostre País, dels nostres pobles. Han de saber que les famílies están sent desnonades de les seues cases, que molts xiquets i xiquetes no fan més que un dinar al dia, que l’educació no compta amb els mitjans necessaris per formar ciutadans i ciutadanes lliures. Que la nostra sanitat pública i benestar social estan desapareixent”.

Demà dimarts 25 de febrer a les 11.00h. del matí oferirà una roda de premsa a la seu de Compromís per València (C/ En llop, nº1, pta. 3.). Vos convidem a asssistir per escoltar les seues raons i fer-li les preguntes que considereu oportunes.

Arxivat en: Isabel Martín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *